Over ons

Historie

Witteveen Dakrendement bv is ooit begonnen met een teermastiekketel en een bakfiets. Zo gingen we in Raalte naar de werken. Teermastiek werd gewonnen uit steenkool en werd in meerdere lagen op het dak gegoten. In de jaren 80 is dit bitumen geworden en is in verloop van tijd gemodificeerd, tot de dakrol we het nu nog steeds gebruiken.

De oude normen en waarden van vroeger zijn bewaard gebleven, en draait het nog steeds om de klant een deugdelijk en duurzaam dak te bieden. Ook hebben wij veel respect voor de het vak en de arbeider al dreigt dat soms te worden ondergesneeuwd door de digitalisering die onze samenleving steeds meer lijkt over te nemen. Zonder gemotiveerde vakmensen gaat het niet.

Wij staan voor:

– hoge kwaliteit en duurzaamheid
– eerlijkheid en transparantie
– bewust omgaan met onze CO2-footprint
– klanttevredenheid
– Eerlijk zaken doen

Witteveen Dakrendement

Witteveen Dakrendement niet alleen gespecialiseerd in het aanbrengen duurzame en waterdichte daksystemen, maar wij kunnen ook u ook adviseren als het gaat om permanente valbeveiliging, dakbegroening of mogelijkheden tot zonnepanelen.

Heeft u een daklekkage? Geen probleem, onze servicevaklieden staan snel voor u klaar om dit te herstellen.

Onze dienstverlening is gebaseerd op 3 pijlers: Kennis, Klant en Kwaliteit.
Dit hebben we onder andere gewaarborgd middels het: KOMO procescertificaat BRL 4702.
(realiseren en onderhouden van dakbedekkingsconstructies met gesloten dakbedekkingssystemen)

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Onze praktijkopleiders, de leermeesters geven hun vakkennis graag over aan de leerling-dakdekkers en stagiaires.   

Onze gasleverancier is per november 2019, aangesloten bij de Climate Neutral Groep om de CO2 uitstoot te compenseren. Hier nemen wij graag aan deel om de wereld een beetje groener te maken.

Wij zijn uw partner voor al uw dakwensen en staan u dan ook graag te woord!

Niks meer / Niks minder!