Service

Ons team staat elke dag weer voor u klaar.

Service en onderhoud

Service is een breed begrip, maar de hoofdzaak is dat u als klant tevreden bent. Of het nu gaat om het verhelpen van een lekkage, het geven van een juist advies of een luisterend oor bieden, het hoort er allemaal bij.

Dak-inspectie

Heeft u lekkage (gehad) en is uw dak al wat ouder? Wij voeren graag een inspectie voor u uit en brengen uw dak in kaart middels een vrijblijvende prijsopgave. 

Onderhoud

Vanuit de fabrikant wordt geadviseerd om minimaal 1 keer per jaar onderhoud te verrichten aan de het dak. Het schoonmaken van hemelwaterafvoeren, verwijderen van bladresten, het controleren van overlappen, het heeft allemaal ten doel de levensduur te verlengen. Door bevuiling ontstaan er waterplassen die slecht zijn voor de dakhuid. Tevens is dit een onnodige belasting voor de constructie. 

Door middel van het afsluiten van een onderhoudscontract, doen onze specialisten het werk voor u en hoeft u niet zelf het dak op.

Een greep uit verkregen reacties:

Lees verder
“Complimenten voor het kwaliteitswerk én de deskundigheid/vaardigheid van de medewerkers! Daarvoor zeg ik: DANK !! Het contact over de werkuitvoering was uiterst plezierig”
Lees verder
“Heel hartelijk dank voor je bericht. Je maakt ons er blij mee, zo vlak voor het weekend”
Lees verder
“Wat fijn dat u zo snel kon komen. De lekkage is gelukkig verholpen dankzij de aardige dakdekker”
Vorige
Volgende